Cernem faina intr-un castron. Facem o adancitura in mijloc in care punem toate ingredientele, mai putin laptele si cacaua. Framantam un aluat nelipicios pe care il impartim in doua parti.
Amestecam cacaua cu laptele si framantam cu o parte din aluat. Intindem aluatul alb sub forma de sul cu o lungime de aproximativ 30 cm, iar aluatul cu cacao, sub forma de dreptunghi cu lungimea de 30 cm. Pensulam dreptunghiul cu apa, asezam sulul alb la margine si rulam. Punem sulul pe un blat de lemn, il acoperim cu folie de plastic si il dam la frigider pentru cel putin 30 de minute.
Scoatem sulul pe un blat de lemn infainat si il taiem rondele de 1/2 cm. Asezam rondelele intr-o tava pe hartie de copt si dam tava la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor. Scoatem tava si lasam fursecurile sa se raceasca inainte de a le scoate din tava.
Daca vrem fursecuri mai mici,facem 2 suluri mai subtiri.