V-am adus fursecuri aromate, de post. "Lamaioasele" astea (vorba fiica-mii) sunt delicioase si mi-a parut rau ca n-am facut mai multe.
1. Cerne faina intr-un vas si pune toate ingredientele uscate (zahar, pudra de portocale, praf de copt, coaja de lamaie) peste ea. Amesteca, apoi adauga apa rece, uleiul si sucul de lamaie. Amesteca cu o lingura apoi framanta bine 2-3 minute. Acopera vasul cu aluat si lasa-l sa se odihneasca 30 min.
2. Preincalzeste cuptorul la 180 grade celsius.
3. Imparte aluatul in 2 si intinde-l intr-o foaie de 0.5-1 cm grosime. Taie apoi aluatul in fasii (dreptunghiuri de 7-8 cm x 2-3 cm), transfera-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introdu tava in cuptor pentru 8-10 minute (depinde de cat de rumene le vrei).
1
Pentru o omogenizare mai rapida ar fi ideal sa rasniti zaharul.