Desert cu visine si frisca

de alldaycooking in Dulciuri, 18 Feb 2012 | 5055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 piscoturi
  • 350 gr visine congelate
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • scortisoara
  • cuisoare
  • 5 linguri fructoza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu visine si frisca:

Visinele le-am pus la fiert impreuna cu 3 linguri de fructoza, scortisoara si cuisoare macinate. Aam lasat sa fiarba aproximativ 5 minute. Intr-o tava am asezat piscoturile si peste ele am pus siropul lasat de visine pentru a insiropa piscoturile. Am distribuit apoi si visinele deasupra piscoturilor. Am mixat smantana cu 2 linguri de fructoza pana cand am obtinut frisca. Am pus frisca deasupra visinelor si am pudrat cu putina scortisoara. Am lasat 2 ore la frigider inainte de a servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu visine si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Minge