Desert cu miez de lapte

de Panacris in Dulciuri, 21 Apr 2013 | 3608 vizualizari

 

Săptămâna asta, am preparat lucruri inedite și noi! Acum vă prezint un desert inedit!

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte Delaco,
  • kiwi 1 bucată,
  • jeleu de coacăze verzi 1 plic,
  • merișoare,
  • mentă proaspătă,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu miez de lapte:

Se pune la fiert ca. 500 ml. apă, se adaugă jeleul de coacăze verzi, se lasă la fiert cca. 5 minute, până se omogenizează conținutul. Se începe montarea desertului, se pune pe fundul unui pahar mai special și transparent, un miez de lapte, o felie de kiwi, merșioare, apoi se toarnă puțin jeleu de coacăze verzi, se continuă cu un nou strat, la final se adaugă frunze de mentă și o felie mare de miez de lapte.

Se lasă la răcit și se servește ca atare sau cu adaos de frișcă. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spirala cu Ceva fin si stafide