Blat:
Crema de capsuni:
Crema de vanilie:
Glazura:
Blat
Bate albusurile spuma cu un praf de sare si apa.Adauga treptat zaharul pudra si zaharul vanilat pana obtii o bezea tare.
Adauga uleiul,galbenusurile si cacaua amestecata cu faina amestecand usor de sus in jos pentru a nu se lasa albusurile.
Tapeteaza o tava(35/25 cm) cu hartie de copt si coace blatul in cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute.
Crema:
Intr-un bol incapator mixeaza laptele cu praful creme ole de capsuni si zaharul pudra pana se intareste.
Adauga treptat din frisca lichida pana obtii o crema pufoasa.
(la fel procedezi si cu crema de vanilie)
Asamblare:
Blat/crema de capsuni/crema de vanilie.
Lasa prajitura la rece pentru minim 8 ore.(eu am lasat-o peste noapte)
Portioneaza prajitura cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fierbinte in bucati potrivite si decoreaza cu glazura de ciocolata si ciocolata rasa.
Pofta buna!