Cernem faina intr-un vas adanc. Intr-o cana punem drojdia cu o lingurita de zahar. Adaugam putin lapte caldut si 1-2 linguri faina. Facem o adancitura in mijlocul fainii, punem drojdia, ouale, zaharul, sarea, zaharul vanilat, coaja de lamaie. Turnam cate putin lapte si incepem sa framantam.Adaugam si uleiul si framantam un aluat nelipicios. Daca mai este nevoie mai adaugam putina faina.Acoperim vasul cu un prosop si lasam aluatul la crescut pana isi dubleaza volumul.upa ce aluatul a crescut il impartim in 3 parti. Framantam cate o bucata de aluat si il intindem pe un blat de lemn sub forma de dreptunghi. Taiem 5-6 triunghiuri. Asezam cate 1 lingura de gem la baza triunghiului, crestam putin aluatul la mijlocul bazei si rulam spre varf. Asezam cornurile in tava pe hartie de copt si le lasam sa mai creasca. Le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si le punem la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Scoatem cornurile si le lasam sa se raceasca.