Umplutura:
Pentru pudrat:
Punem ouale intr-un castron de plastic incapator, adaugam untul la temperatura camerei, zaharul, praful de copt, zaharul + plicul de zahar vanilat, laptele batut.
Amestecam, apoi adaugam faina si franatam un aluat elastic pe care il acoperim cu folie alimentara si il dam la rece pentru cel putin o ora.
Gemul de prune il omogenizam cu nuca de cocos.
Preincalzim cuptorul la 175 grade C.
Scoatem aluatul din frigidr pe masa de lucru infainata.
Formam un sul pe care il vom imparti in 8 parti.
Fiecare parte o trecem prin faina, apoi o intindem cu sucitoarea si impartim apoi in 8 foaia rezultata, vezi foto.
La baza fiecarui triunghi, punem cate o lingurita de umplutura, apoi rulam cornuletele strans si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Coacem cornuletele, folosind functia de coacere cu ventilatie, pana incep sa devina marginile aurii.
Scoatem cornuletele din cuptor, apoi din tava si le asezam pe un platou.
Pudram cornuletele cu zahar pudra vanilat si le lasam la racit, apoi servim.
Pofta buna!