Dupa ce ne-am cinstit cu ciresata, au ramas ciresele amare din ciresata si mereu uitam sa le pun la loc in damigeana, asa ca le-am gasit locul in ciocolata.
Laptele praf l-am amestecat cu nucile pecan maruntite si cu ciresele amare fara samburi. Zaharul, cacao si apa le-am pus la fiert pana au dat in 2-3 clocote, apoi am tras de pe foc si am adaugat unul, am amestecat pana ce untul sa topit, apoi am turnat totul peste laptele praf. Am amestecat totul foarte repede. Am pregatit dinainte formele de aluminiu, tavite mici, am taiat foile de napolitana, am pus pe fundul tavitei foaie de napolitana, apoi am pus compozitia de ciocolata, am nivelat si am adaugat a doua foaie de napolitana, am presat sa faca aderenta foaia de napolitana cu ciocolata. Am umplut cele 3 tavite pregatite, apoi le-am bagat la frigider pana a doua zi.Simplu si gustos .