Felicitari, Laura, pentru retete! Arata tare bine choux-urile, dar nu te mai zgarci cu zmeura, pune mai multa (ma refer la poza in care este cate o zmeurica)!
Cand eram mica mi-a reusit aluatul asta...acum am incercat de vreo 4 ori si nu mi-a mai reusit...ramane necopt inauntru. O sa mai incerc intr-o zi cand o sa am oua mai multe si pot sa le arunc in caz ca iar nu-mi reuseste.
De multe ori aud chestia asta ca nu ies, ca se lasa dupa ce ies din cuptor. Cred sincer ca timpul necesar coptului nu este aproximat corespunzator. Eu le las la copt chiar si mai mult de o ora. Cand le vad eu rumenite bine (nu arse , atunci devin sigura ca sunt coapte pe dinauntru. Ca si aluatul foietaj. Eu nu inteleg retetele in care diversele preparate cu foietaj se coc la 170 - 180 grade C. Foietajul trebuie copt la foc iute, altfel se pleosteste dupa ce iese din cuptor. Sunt sigura ca iti vor reusi, trebuie doar sa le lasi sa se coaca bine. O sa vezi ca nu va fi nevoie sa irosesti ouale )