Desert chec cu cacao

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 12 Noi 2017 | 3981 vizualizari

 

Sper ca o sa va placa mult aceasta reteta!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 ml lapte
  • 350 gr faina
  • 150 gr zahar tos
  • 6 linguri de ulei
  • 2 linguri de cacao
  • putina sare
  • o esenta de rom
  • un plic de praf de copt (10 grame)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu cacao:

Intr-un bol mixam ouale cu sarea si zaharul pana cand zaharul se dizolva complet. Apoi turnam in compozitie pe rand uleiul, esenta de rom si laptele si amestecam bine. Dupa aceea adaugam faina si praful de copt.

Turnam intr-un bol cam 150 de mililitri din compozitie. Adaugam cacaua peste compozitia mai putina si amestecam bine. Turnam compozitia galbena intr-o tava (unsa cu ulei si pudrata cu faina), iar peste ea compozitia cu cacao, pe care o turnam intr-o linie dreapta pe mijlocul checului. Punem checul la copt la 180 grade C, timp de 35 de minute, apoi il lasam la racit si este numai bun de servit!!!

Pofta buna!

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert napolitana cu crema de ciocolata si cafea