Un dulce rapid si bun pentru cei mici, dar si pentru cei mari alaturi de o cafeluta!
Intr-un bol punem crema de branza impreuna cu ouale, zaharul, uleiul, putina sare si vanilia apoi mixam doar pana omogenizam toate ingredientele. La final adaugam faina impreuna cu praful de copt cernute si mixam din nou pana obtinem un aluat omogen.
In tava de briose asezam hartiute speciale pentru briose, pe care le ungem cu putin unt topit si cu ajutorul unei linguri punem aluat doar pe jumatate in fiecare forma, in centru punem cate o lingurita de crema de ciocolata, apoi umplem formele cu restul de aluat.
Dam tava la cuptorul incins pentru 20-25 minute la 180°C.
Cand sunt gata lasam briosele sa se raceasca direct in tava, fara a le scoate din forme.
Dupa ce s-au racit se pot servi alaturi de o cafeluta, ceai sau ce va place!
Se mai pot pudra cu zahar pudra!
Sunt foarte gustoase!