Desert briose cu banane

de oanapl in Prajituri, 10 Feb 2019 | 2091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 banane foarte coapte
  • 2 ouă
  • 100g unt
  • 60ml lapte
  • 50g zahăr
  • 250g făină
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • Zeamă de lămâie
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu banane:

Mixezi ouăle cu un praf de sare și cu zahărul măcinat. Adaugi laptele călduț și untul topit și răcit și omogenizezi.

Adaugi făina și bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lămâie si amesteci din nou. Adaugi bananele pisate cu furculița și omogenizezi. Ungi formele de brioșe cu unt si le umpli pe ¾ cu aluat. Le dai la cuptor pentru 25-30 de minute.

Le lași să se răcească și le servești.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Zserbo Szelet - Greta Garbo