Deliciu cu pui, masline si branza

de oanapl in Pui, 11 Oct 2017 | 3996 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

11.10.2017, 15:05

vasimur 1

11.10.2017, 15:59

Corinuta 1

11.10.2017, 16:00

As gusta si eu, cred ca e buna!

RODIMUR 1

11.10.2017, 16:07

Merită să gustăm...!

Rahela Velicu 1

11.10.2017, 16:44

disgraziata 1

11.10.2017, 19:13

tajina nu e un preparat tip guguluf aperitiv, ci mai degraba un gulas facut la un slow-cooker traditional,un vas de lut piramidal in care ingredientele fierb/coc timp indelungat.Dar cum la noi toata lumea e experta in toate bucatariile lumii ....

Rocsi 1

11.10.2017, 20:13

Cris2711 1

11.10.2017, 20:53

Foarte bine arata,as servi si eu

kytz 1

12.10.2017, 07:11

Yammi!

Adrianele 1

12.10.2017, 13:34

Are nume deosebit!

oanapl 1

12.10.2017, 17:05

Într-adevăr e delicioasă! Vă invit să vă convingeți!

oanapl 1

12.10.2017, 17:08

Mulțumesc dizgratiata că mi-ai atras atenția asupra denumirii! Într-adevăr (am citit acum mai multe informații), tajinele constau în preparate ce sunt gătite lent, la temperaturi scăzute, rezultatul fiind o tocană cu bucăți de carne fragedă, legume aromate și sos.
Nimeni nu se dă expert în toate bucătăriile lumii. Eu cel puțin așa am găsit denumit preparatul și am păstrat denumirea. Am schimbat-o!

dantes 1

13.10.2017, 10:27

Buna!

oanapl 1

13.10.2017, 14:05

Mulțumesc Dantes!

elucubratiiculinare 1

14.10.2017, 08:21

yammy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb