Cus-cus cu pipote si suc de rosii

de Ina in Paste, 2 Feb 2012 | 22760 vizualizari

COMENTARII (37)

Criss 1

03.02.2012, 08:16

Super arata.

Lau 1

03.02.2012, 08:32

fain arata

DIANA B 1

03.02.2012, 09:14

Imi place cus-cus-ul de nu mai pot ... si ieri am facut cu lapte , dar as vrea si cu pipotele , dai ?

Ubulika 1

03.02.2012, 09:35

mena29 1

03.02.2012, 10:48

Bun bun bun!

La Ancuta 1

03.02.2012, 12:43

Iubesc pipotele

Bya Ralu 1

03.02.2012, 14:26

ce bun...e la favo ina

jolygina 1

03.02.2012, 18:16

delicios

iry-gabriela 1

04.02.2012, 13:09

pipota imi place dar cuc-cus nu am incercat

Anamaria7 1

04.02.2012, 18:39

ma distreaza cuscusul ma duce cu gandul la puisorii de gaina miiici cu puf

Bya Ralu 1

15.09.2012, 14:13

delicios ina

MotanLaOale 1

31.01.2013, 18:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costita afumata si carnat cu garnitura de cus- cus