Cus-Cus

de rodicamaria in Mancaruri de post, 17 Dec 2011 | 11961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste fainoase tip cus-cus
  • 1 morcov dat pe razatoarea mare
  • 100 g ciuperci din conseva taiate marunt
  • 1 lingurita ardei kapia de la borcan
  • 1 ceapa mica
  • apa
  • ulei
  • sare
  • marar
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-Cus:

Cus-cus se caleste in putin ulei si se da deoparte.

Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei,in alt vas, apoi se adauga un pahar cu apa,sare ,piper si se fierbe ,cu capacul pe oala,pana cand morcovul este aproape fiert.

Apoi se adauga cus-cus-ul ,ardeiul kapia si ciupercile si se mai fiebe,atata timp conform instructiunilor de pe ambalajul pastelor cus-cus.Daca mai este nevoie se mai adauga apa.

La sfarsit se pune mararul si se lasa oala acoperita cu capacul 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-Cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu cus-cus