Cus cus cu lapte si dulceata de visine

de Angelina_Elena in Mancare copii, 27 Iun 2013 | 13658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g cuscus
  • 2 cani lapte
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • dulceata de visine pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu lapte si dulceata de visine:

Am pus apa la fiert cu un praf de sare.

Cand a inceput sa fiarba am adaugat cuscus-ul si l-am lasat sa fiarba.

Dupa ce s-a fiert am scurs apa de pe el, am adaugat laptele, cele trei linguri de zahar si zaharul vanilat.

Am lasat sa fiarba vreo 10 minute, am oprit focul, am lasat putin sa se raceasca apoi am servit cu dulceata de visine.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu lapte si dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (39)

Angelina_Elena 1

27.06.2013, 22:04

Medi

Panacris 1

05.06.2014, 09:25

Xandrinne 1

25.07.2014, 11:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caracatita din crenvusti