Cus- cus cu 3 feluri de branza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 11472 vizualizari

 

nu de foarte mult timp am descoperit ce bunatate e cus cucusul,asa ca am incercat mai multe variante.............e super bun

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cus cus
  • 3 linguri de unt
  • branza de vaca  200 g
  • cascaval ras 200 g
  • 1 cutie crema de branza
  • sare
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus- cus cu 3 feluri de branza:

Se pune untul la topit intr-o craticioara apoi se pune cuc cusul se amesteca bine dupa care se pune 1  -3/4 cana de apa sau daca mai e nevoie se mai poate completa cu apa si se amesteca bine pana scade toata apa .

Apoi se pune branza de vaca si se amesteca bine dupa care se pune cascavalul si crema de branza si se omogenizeaza.

Se potriveste la gust cu sare daca e nevoie

Se serveste simplu sau cu garnitura

eu am prajit si  san Jacobs(gordon)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus- cus cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crochete de cartofi reteta cu doar cateva ingrediente simple