Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Brindusa in Pui, 25 Ian 2010 | 6148 vizualizari
mihaelar63 1
pe gustul meu , merge la favorite . brandusa cu ce e presarat orezul ?cu piper ? eu le vad ca niste seminte mici .
ana 1
arata super ,il incerc si eu
Brindusa 1
mihaela, orezul e facut (nu presarat) cu boabe de mustar negru. Prin fierbere boabele astea se inmoaie si cand le mananci pocnesc usor in gura. F bun.
bine am vazut eu seminte ,ador mustarul gen dijon cu boabe intregi
PapaBun 1
Vad insa ca n-ai pus orez basmati ci clasic?
Nu-mi mai aduc aminte ce orez e, caci reteta asta e facuta cam acum 2 saptamani. De obicei folosesc orez basmati, dar daca n-am timp sa ajung la magazinul arabesc de unde il cumpar, folosesc cu bobul lung.
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 19.12 la 09:41
pe 19.12 la 09:30
pe 18.12 la 09:53
pe 16.12 la 11:18
pe 13.12 la 15:25
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Caty
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!