Curmale si nuci deghizate

de Ligia Bxl in Dulciuri, 18 Ian 2011 | 4727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  cateva curmale
  • 100 gr de martipan alb,verde si roz cu gust de migdale
  • putin zahar ptr ornat
  • cativa mieji de nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curmale si nuci deghizate:

Se scot samburii din curmale si se introduce inauntru cate o bucatica de martipan(rulat in palma),miezul de la o nuca se desparte in doua si intre ele se pune o bucatica de martipan plata,apoi se dau daca doriti prin zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curmale si nuci deghizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Ligia Bxl 1

19.01.2011, 20:58

cris,tania va multumesc

cismaru_nicoleta 1

23.01.2011, 00:26

Ligia abia acum am vazut frumusetile astea...immm...salivez de-a dreptul

Ligia Bxl 1

26.01.2011, 13:08

nicoleta ma bucur ca le-ai vazut si acum,mersi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune, nuci si branza de vaci in aluat