Curcan cu taitei de orez in stil asiatic

de mihaelar63 in Paste, 23 Ian 2010 | 9519 vizualizari

COMENTARII (8)

Teo 1

23.01.2010, 18:36

Bun, bun!

Oana 1

23.01.2010, 19:43

Bunica 1

23.01.2010, 21:45

Si asta a luat drumul Clujului ? altfel nu se poate ! E buuuuuna rau !

mihaelar63 1

23.01.2010, 22:03

ma bucur bunico ca esti prezenta .
cabanosul in foetaj l-am ascuns si l-am pus in bagaj doar cand a plecat .
curcanul cu taitei l-au mancat pe loc .

ana 1

24.01.2010, 20:56

Ce nu facem [entru pui .taitei dinastia nu am incercat .

Brindusa 1

24.01.2010, 21:17

De ce spui ca e grea misiunea? Vad ca te-ai descurcat bine!

Da' pana la urma tot i-ai pus tu un strop de Ardeal (i-ai facut in unt, iar chinezii nu prea au asa ceva in retetele lor).
La fel facea si bunica mea.

mihaelar63 1

24.01.2010, 21:43

misiunea a fost grea ptr ca paseam pe teren necunoscut mie , despre unt cred ca am citit in ceva reteta , m-am documentat , si pana la urma a iesit din toate amalgamul pe care il vezi .
cert e ca voi mai prepara asa ceva . ne place ,

mihaelar63 1

24.01.2010, 21:45

ana puiul meu are 21 ani si este student la poli , fiind sesiune nu-i refuz nimic .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]