Curcan cu mazare si cartofi

de La Ancuta in Curcan, 8 Mai 2011 | 5335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan dezosata
  • 6 cartofi
  • 1 cutie mica de mazare
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei
  • 2 linguri bulion
  • 1 frunza dafin
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu mazare si cartofi:

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Incingem uleiul si punem carnea in ulei pana isi schimba culoarea.

Adaugam apoi ceapa taiata rondele si amestecam putin pana se inmoaie.
Adaugam si ardeiul taiat cubulete si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba 15-20 de minute.

Intre timp curatam cartofii si ii taiem cuburi. Adaugam cartofii in oala impreuna cu frunza de dafin.
Cand aproape au fiert cartofii adaugam bulionul si cimbrul si lasam sa dea cateva clocote.

Scurgem mazarea si o adaugam in oala. Mai lasam sa dea 2 clocote apoi stingem focul.

Servim calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu mazare si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor