Cupola

de madi_marin in Torturi, 29 Iul 2010 | 6758 vizualizari

 

E un mini tortulet foarte rapid de preparat si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 rulada cu zmeura ( 300 g )
  • 1 plic praf crema de lamaie Dr. Oetker
  • 3 linguri cu zahar pudra
  • 1 cubulet de ciocolata alba
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupola:

Se prepara crema de lamaie din praf,  zahar pudra, lapte si frisca lichida ( ambele foarte reci).

Se tapeteaza un castron cu folie de plastic. Se pun felii de rulada pe margine, apoi se toarna crema si se acopera cu alte felii de rulada. Se da la rece 30 de minute inainte de a fi rasturnat tortuletul pe un platou. Se rade ciocolata alba deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate imbraca in frisca sau crema de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.08.2010, 16:54

arata bine, binebine ca n-ai insiropat-o ca nu mai iesea nimic, am patit-o pe pielea mea cu niste foi de pandispan

madi_marin 1

01.08.2010, 17:24

pusikmea....mersi frumos nu am insiropat pentru ca si eu am patit-o cu un blat de tort de cumparat.....mai demult ....sau cu foi de pandispan asa cum spui si tu. Cele din comert sunt foarte pufoase si nu suporta sirop, se inmoaie suficient de la crema...

Cris2711 1

20.07.2011, 16:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu cremă de lămâie acoperit cu ganash de ciocolată albă