Cupcakes sub cupola de cocos

de Lau in Prajituri, 7 Apr 2013 | 2667 vizualizari

 

Reteta am preluato de pe adi's blog,sunt super bune mai ales cei care iubesc nuca de cocos,eu am modificato putinAm ajuns si eu la 650 de retete si nu puteam sarbatori fara ceva dulce

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 125 g unt
  • 150 g zahar
  • 200 ml apa fierbinte
  • 1/2 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri cacao
  • Crema
  • 60 g unt
  • 250 g crema de branza
  • 100 g fulgi nuca de cocos
  • 250 g zahar pudra
  • vanilie
  • Topping
  • ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes sub cupola de cocos:

Amestecam apa calduta cu cacaoa si punem pe foc sa fiarba 1 clocot, dupa care lasam sa se raceasca.

Faina o amestecam cu praful de copt si sarea,

Untul il mixam cu zaharul pana devine cremos,adaugam ouale cate unul mixand bine dupa fiecare,adaugam cacao si faina.

Omogenizam bine dupa care punem in formele de briose tapetate,dam la cuptor cca 25 min,

Crema-mixam untul cu crema de branza dupa care adaugam zaharul,nuca de cocos si vanilie,

Asamblare-pe fiecare briosa punem cate o lingura de crema si cu un cutit nivelam,

Deasupra turnam ciocolata topita 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes sub cupola de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu lamaie si unt