Cum transformi un șnițel într-o delicatesă: Sandviș crocant cu pui și ceapă caramelizată

de Bucataras in Sandvisuri, 20 Apr 2024 | 6500 vizualizari

 

Astăzi, Andra Mihail cum ne putem juca cu focul, dar și cu gusturile. 
 
Descoperă un mod delicios de a reutiliza șnițelele de pui crocante într-un sandwich cu adevărat gustos! Îmbină gustul bun al șnițelului de pui cu aroma dulce și bogată a cepei caramelizate și a unor ingrediente proaspete, precum salata verde sau roșiile, și a unor condimente savuroase, cum sunt maioneza și muștarul. Acest sandwich devine o opțiune rapidă și delicioasă pentru o gustare sau pentru un pachet.

 

INGREDIENTE

  • Felii de pâine
  • Șnițele de pui
  • Cașcaval sau mozzarela (50 g)
  • 2 cepe roșii
  • 1 roșie
  • Salată verde
  • Maioneză (2 linguri)
  • Muștar (1-2 linguri)
  • Sare și piper
  • Oțet balsamic (30 ml)
  • Unt (50 g)
  • Ulei de măsline (50 ml)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum transformi un șnițel într-o delicatesă: Sandviș crocant cu pui și ceapă caramelizată:

Prăjiți pâinea: Încălziți 1-2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie.

Adăugați feliile de pâine și prăjiți-le până devin aurii și crocante pe ambele părți.

Caramelizați ceapa: Tăiați ceapa în felii subțiri. Topiți untul într-o tigaie la temperatură medie și adăugați 2 linguri de ulei de măsline, apoi adăugați ceapa, sare, piper și oțetul balsamic. Lăsați-o să se călească la foc mic până devine moale și auriu caramelizat, amestecând din când în când.

Preparați sosul: Amestecați maioneza și muștarul și adăugați sare și piper.

Pregătiți legumele: spălați bine frunzele de salată și ajutați-le după dimensiunile feliilor de pâine. Tăiați roșiile felii.

Asamblați sandwich-ul: Ungeți fiecare felie de pâine cu sosul, așezați peste câte o frunză de salată verde, apoi adăugați șnițelele de pui crocante, feliile de roșii, cașcavalul (pe care îl puteți topi ușor cu o torță dacă vă place să vă jucați cu focul) și ceapa caramelizată.

Acoperiți cu cealaltă felie de pâine și presați ușor pentru a fixa ingredientele.

Tăiați sandwich-ul în jumătate sau în diagonală și serviți-l alături de un sos preferat sau o salată proaspătă.

Acest sandwich cu pui crocant și ceapă caramelizată este o opțiune rapidă și delicioasă pentru o gustare sau o masă hrănitoare! Poftă bună!

Vezi și o Rețetă delicioasă de Sandwich cu salată de oua și somon afumat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum transformi un șnițel într-o delicatesă: Sandviș crocant cu pui și ceapă caramelizată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

laura_n 1

21.04.2024, 11:24

Cleme ))))

vasimur 1

21.04.2024, 13:59

Rocsi 1

21.04.2024, 18:59

Daca scot ceapa, as putea manca si doua sandwich-uri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

ieri la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis Canon