Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bunica in Bulion, 17 Iul 2009 | 19493 vizualizari
ANCA 1
Bunica, azi facem si noi o transa! doar ca am mai putine rosii, si ca sa nu se strice, prefer sa le fac suc, sper sa nu-mi iasa prea sarat..
Bunica 1
Anca, cel mai bine este sa faci in cantitate mica. Fierbe repede si nu stai prea mult in bucatarie. Ai grija sa-l pui repede in "scutece"dupa ce l-ai pus in sticle( sa-l infasuri in ceva gros). Spor la treaba!
Gata, mi-a iesit ieri o sticla de 750 ml si un borcam de 800 grame...asa am facut, le-am pus imediat in prosop si asa au stat pana azi dimi!
Esti fericita. Bravo ! Ce se face in casa e sfant.
Adele 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:58
la 08:25
ieri la 12:57
pe 25.01 la 20:58
pe 25.01 la 20:07
10 comentarii
8 comentarii
10 voturi
8 voturi
Rocsi
RODIMUR
Pasiune pentru bucatarie 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Kadia80 1
catalina 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!