"Cuib" de spaghetti cu carne tocata

de Dya Daniela Andrei in Porc, 12 Iun 2014 | 5621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghetti cu ou
  • 500 gr carne tocata (de porc)
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • 100 = 150 ml suc de rosii
  • un cub mic de unt
  • condimente dupa gust: sare, ardei iute pudra, maghiran si busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cuib" de spaghetti cu carne tocata:

Carnea o inabusim in cateva linguri cu ulei (3-4 maxim), adaugam ceapa si ardeiul gras tocate marunt, acoperim tigaia cu un capac pentru cateva minute cat sa se patrunda legumele, dupa care condimentam dupa gust si adaugam sucul de rosii. Continuam fierberea la foc potrivit pana ce sucul de rosii se ingroasa iar carnea este bine patrunsa.

Separat , fierbem pastele in apa cu sare, iar la final le scurgem de apa fierbinte si le trecem printr-un jet de apa rece. Adaugam un cub mic de unt si uniformizam.

Intr-o farfurie/platou montam cu ajutorul unei furculite "cuburile" de paste, adaugam peste acestea carnea in sos de rosii si decoram cu busuioc proaspat.

Se servesc calde. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Condimentele variaza in finctie de gustul fiecaruia 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cuib" de spaghetti cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastitio