Csoroge ( tip de gogoaşă unguresc)

de Anett in Dulciuri, 7 Feb 2013 | 13052 vizualizari

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

07.02.2013, 23:13

Bun venit!

MotanLaOale 1

07.02.2013, 23:30

Bya Ralu 1

07.02.2013, 23:44

mihaelar63 1

07.02.2013, 23:49

Bine ai venit Anett !!!
Si socra-mea face asa ceva , nu stiam cum se scrie Merg perfect alaturi de o cana cu lapte

danakarin 1

08.02.2013, 02:23

Si mie imi place! La noi se cheama minciunele!

mamaieelena 1

08.02.2013, 09:42

Cris2711 1

08.02.2013, 11:49

le stiu si eu de Scovergitare bune,de ani de zile nu am mai papat

Anett 1

08.02.2013, 12:44

Va multumesc pentru primirea calduroasa!
Tare dragute sunteti!

Anett 1

08.02.2013, 12:47

ma bucur ca va plac! si mie imi place foarte mult, mai ales cand buni le gateste!

Rocsi 1

08.02.2013, 20:49

Bine ai venit!

alba_zori 1

09.02.2013, 11:42

bine ai venit!foarte bune gogoselele!

Anett 1

10.02.2013, 17:07

Va multumesc!

Tabita _ 1

26.02.2013, 15:26

ce bune sunt. Nu am mai mancat de cand eram mica.

cristeena20 1

08.04.2013, 22:04

super bune..si bunica facea,,noi le numim cirighele

Krystyan Trendy 1

30.11.2013, 14:51

ce bunatate !

Renataedina 1

27.01.2016, 19:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de mure si bezea