Andra Mihail pregătește astăzi Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun.
Iată cum prepari Croque Madame, un sendvis clasic francez, perfect pentru micul dejun sau brunch. Rețeta pas cu pas pentru un gust autentic și rafinat, cu pâine crocantă, șuncă, brânză topită și ou ochi.
Cum se prepară Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun:
Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză, apoi așază deasupra fiecăreia câte o felie de cheddar, una de șuncă presată, altă felie de cheddar și altă de șuncă și încheie cu felia de pâine. Așază deasupra câteva feliuțe de mozzarella.
Pune cele două sendvișuri pregătite într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace-le în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, pentru aproximativ 5-7 minute, până se topește mozzarella.
Separat, prăjește două ouă într-o tigaie.
Scoate sendvisurile din cuptor, așază pe fiecare câte un ou prăjit și servește cu poftă.
Sendvisul acesta este grozav și foarte ușor de făcut.
Încearcă și rețeta de Sandwich cu guacamole și ou posat, perfect la micul dejun sau varianta de Sendviș cu salată de ton.
Îți recomandăm și rețeta de Burrito cu bacon, la fel de gustos și savuros.
1
Varianta aceasta este fara sosul bechamel.