Crizanteme cu migdale

de Anamaria7 in Prajituri, 6 Sep 2010 | 8854 vizualizari

COMENTARII (31)

nona 1

17.11.2010, 21:47

Sunt superbe!!! vreau si eu sa incerc, dar am o intrebare, ciocolata cum ai introdus-o in aluat: ai macinat-o sau ai topit-o?

Anamaria7 1

17.11.2010, 22:46

nona, sa nu topesti ciocolata, trebuie sa iasa la final umplutura destul de groasa, pentru ca oricum se moaie cand intra la caldurica in cuptor si atunci risti sa iti dea pe-afara (cum mi s-a intamplat mie cu cateva crizanteme ) eu am ras-o spor la bucatarit! sunt chiar distractive

nona 1

17.11.2010, 23:23

multumesc mult de sfat!! abea astept sa fac

Anamaria7 1

18.11.2010, 22:21

cu mult drag, nona!

RuxyRux 1

18.11.2010, 22:33

Ce frumoase...minunate! Numai bune de admirat...si papat!

VERONICA2607 1

11.03.2012, 20:09

suprbe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu nuca si crema de vanilie