Crenvusti in foetaj

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 12180 vizualizari

 

rapid,usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • crevvusti de jamon (sau de care va plac)
  • foataj 2 foi(1 cutie)
  • 1 ou
  • seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in foetaj:

Se cresteaza cremvusti la capete.

Foaia de foietaj se taie fasii de 1-1,5 cm si apoi se infasoara in jurul cremvustiului

Se ung cu ou batut apoi se presara susan(eu am pus dupa reteta lui rivka,daca nu va place susanul nu punati) si se pun la cuptor pentru 15-20 minute

Se servesc atat calzi cat si reci(mie mi-au placut si reci)cu ketchup sau mustar

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in foetaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mariac 1

19.04.2010, 15:31

ce ideie buna pentru un aperititv nota 10 arata foarte bine

danis 1

20.04.2010, 22:55

prima data de la tine am mancat de fapt copii cand au mancat au zis mama cand ne faci si tu ,ce buni sant

nadina73 1

23.04.2010, 00:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu salam uscat si cascaval