Cremes, cremsnit, crempita

de Dea_Dea in Prajituri, 10 Iun 2013 | 10758 vizualizari

 

O prajitura apreciata si gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 2 foi cremes

CREMA:

  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 6 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 gelatina
  • 200 ml frisca

DECOR :

  • zahar pudra
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremes, cremsnit, crempita:

Galbenusurile se freaca cu 3 linguri de zahar si esenta de vanilie. Se adauga laptele si se pun pe foc pana se ingroasa.

Se lasa la racit. Se hidrateaza gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj.

Albusurile se bat spuma cu restul de zahar .

Frisca se bate si ea.

Se adauga gelatina peste crema de oua si se omogenizeaza, apoi se adauga albusurile , se amesteca , iar la final frisca.

Se pune crema intre foi , iar deasupra se pune zahar pudra.

POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

In loc de crema fiarta se poate folosi budinca de vanilie din comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes, cremsnit, crempita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cremsnit cu foietaj de casa