FOILE
Un borcan de jumate de litru cu faina, 4 galbenusuri, putina sare si smantana cat ia.Se amesteca bine si se intinde o foaie.
Separat se amesteca 1 pahar de 100 gr. untura cu 2 pahare faina.Se unge foaia de mai sus, se ruleaza si se imparte in 4 parti.Se coc 4 foi pe dosul tavii.
CREMA
6 galbenusuri se freaca bine cu 200 gr.zahar si 2 vanilii.
Se pune la fiert 1 l lapte, din care se lasa putin pentru a inmuia 130 gr. faina care apoi se toarna peste galbenusuri, amestecand bine.
Cand laptele fierbe se adauga compozitia de mai sus, amestecand bine pana cand se ingroasa, apoi se mai fierbe inca 15 minute.Se adauga albusele batute spuma cu 200 gr. zahar, se amesteca bine si se ia de pe foc.Se umplu cate 2 foi, foaia de deasupra se poate sfarma.
Deasupra se pune zahar pudra.