Cremă de unt cu bezea elveţiană

de diaconta in Dulciuri, 25 Noi 2013 | 15672 vizualizari

COMENTARII (66)

diaconta 1

26.11.2013, 08:49

Loredana
Dana
multumesc

Lavinia 1

26.11.2013, 08:49

De mult vreau sa o incerc si eu dar parca am asa o retinere Sper sa imi iasa

diaconta 1

26.11.2013, 08:49

Cleme,decat sa te manance cum m-a mancat si pe mine,mai bine presteaz-o ))))))

diaconta 1

26.11.2013, 08:51

Simona,poate ai vazut ca nici eu nu prea fac creme cu unt,dar asta e ceva mai speciala.Reteta pare de speriat,dar nu e chiar asa.Am detaliat tocmai pentru ca sa fie usor de inteles.Te-as servi cu mare drag

Lau 1

26.11.2013, 08:54

felicitari

diaconta 1

26.11.2013, 08:54

Padre,dar de mancat nu cred c-ai refuza ,asa-i? )))Eu sunt convinsa ca ,la cat esti de meticulos si perseverent,ti-ar iesi si crema asta cu siguranta

diaconta 1

26.11.2013, 09:01

Lavinia,tocmai tie sa nu-ti iasa?
Nu pot sa cred asa ceva.
Daca citesti cu atentie reteta si faci intocmai e imposibil sa nu-ti iasa.
Dupa cum ai vazut,se poate si repara daca se strica.
Teo zicea ca o pine la frigider si pe urma o mai mixeaza si-si revine,mie nu mi-a iesit asa,dar am pus-o putin pe aburi si s-a facut la loc.
Teo mai spunea ca se poate pastra si la congelator p vreme,deci ma gandesc ca la fel as proceda cand as scoate-o,as lasa sa se inmoaie si apoi as pune-o pe aburi un minut doua.
Ideea e ca la un moment dat arata perfect,dar am mai adaugat ultimele 3 cubulete de unt si atunci s-a cam branzit.
Poate era bine sa o fi lasat asa cum a fost atunci,chiar daca era mai putin unt.
Abia astept sa vad cum iti iese.

diaconta 1

26.11.2013, 09:01

Lau multumesc

diaconta 1

26.11.2013, 09:02

Bella

Criss 1

26.11.2013, 09:17

Arata absolut minunat. Insa eu nu cred ca am s-o incerc vreodata. Desi pe mine m-ar tenta, insa sotului meu nu-i plac cremele cu unt.

diaconta 1

26.11.2013, 09:22

Criss,nici eu nu sunt mare fan al cremelor cu unt,dar asta e altceva.Eu sunt sigura ca v-ar placea,pentru ca am vazut ca ai prajituri cu multa crema sau frisca.

Merisor 1

26.11.2013, 09:45

Ce bine arata!

Constelatialeu 1

26.11.2013, 09:51

Mai Die,ce-i drept mi-ai bagat ispita-n cap....

diaconta 1

26.11.2013, 10:05

Meri

diaconta 1

26.11.2013, 10:05

Cleme )) ti-am dat de lucru

Constelatialeu 1

26.11.2013, 10:16

Pai mi-ai dat..trebuie sa ma calmez....ca am zis ca nu mai bucataresc,am destule retete si nici macar n-am un an de existenta pe aici....

Lia_ 1

26.11.2013, 10:26

Bravo, Dia, arata ca un goblen.


asta cu intaritul n-ar fi un neajuns fiind vorba de o bezea; cea pe care o bagi la cuptor nu devine casanta? tu probabil voiai o crema, nu o bezea!?

diaconta 1

26.11.2013, 10:42

Cleme,din punctul asta de vedere nu-ti face griji ,da-i inainte cu retete,noi le primim pe toate))mai ales ca tu ai si "consumatori" la ele

diaconta 1

26.11.2013, 10:46

Lia,multumesc frumos
Bezeaua la cuptor e altceva,aia nu-mi iese niciodata destul de crocanta )))
In retetele pe care le-am vazut,mi s-a parut ca avea un aspect mai cremos decat a mea.Ideea este ca atunci cand am taiat tortul s-a cam faramitat si nu mi-a placut,a fost mai mult ca o pasta de zahar.
Una peste alta,a fost ok,dar nu stiu daca o mai fac.
Eu vroiam o crema care sa se preteze pentru trandafirii aceia.

Ina 1

26.11.2013, 11:30

"cu siguranţă este prima şi ultima oară când o prestez" ))
Nu-ti place tie, dar eu vad un rezultat waw!

diaconta 1

26.11.2013, 11:31

Ina,este, nu contest ca a iesit fain pana la urma,dar nu e genul de crema pe care sa doresc s-o mai fac.Poate doar daca mi s-ar cere asta in mod special.

Rocsi 1

26.11.2013, 11:39

Arata grozav . Bravo Dia. Eu insa nu cred ca as face ca nu prea sunt prietena cu cremele din unt

Alexandra Burz 1

26.11.2013, 11:43

ce draguta e...super..merita incercata

diaconta 1

26.11.2013, 12:10

Rocsi multumesc

diaconta 1

26.11.2013, 12:10

Alexandra,multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert choux Duo: roz cu crema de fistic și de cacao, cu crema de cafea