Cremă de unt cu bezea elveţiană

de diaconta in Dulciuri, 25 Noi 2013 | 15672 vizualizari

COMENTARII (66)

Bya Ralu 1

25.11.2013, 22:52

super super pare cam greut

Ligia Bxl 1

25.11.2013, 22:52

Aurelia 07_07 1

25.11.2013, 22:59

Super crema La favorite cu reteta

MotanLaOale 1

25.11.2013, 23:04

Munca nu gluma!
Frumos a iesit!

RuxyRux 1

25.11.2013, 23:06

Wow!!!!! Senzatie! Si ce prezentare hollywoodiana Felicitari Diuta scumpa, pentru rabdare si indemanare...asta ca sa nu mai vorbim despre harnicie cu care faci casa minunata

alilianaa 1

25.11.2013, 23:14

da, cine are talent are. Bravo ...si arata intr-un mare fel...a meritat stradania pentru ca era pentru cineva care chiar merita sa te straduiesti.

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 23:36

Cea mai frumoasa din cate am vizionat pana acum ... am mai vazut de dimineata cred la o urare,dar credeam ca e o poza luata de pe net .... acum sunt surprinsa de cat de frumos ti-a iesit!

deyutzky 1

25.11.2013, 23:38

e senzationala!!! m-as baga si eu s-o incerc dar tre sa-mi fac curaj )) ai facut un tort superb cu ea! felicitari!!

Dana_Retetegg 1

25.11.2013, 23:39

Wow, arata senzational!

loredanaaa 1

26.11.2013, 00:29

ce frumos!!!!!

MIUTA 1

26.11.2013, 00:33

Cred ca e super buna!!!Arata foarte bine!

Constelatialeu 1

26.11.2013, 06:22

Arata tare bine,crd ca e si buna,dar mai bine ma scarpin unde ma mananca si sigur imi trece....

portiadelumina 1

26.11.2013, 06:32

Nu-i de mine, eu mai lejer aşa, un compot, un ceai E muncă, dar merită făcut, măcar aşa, pentru propria experienţă. Desigur, nu de mine vorbesc
Bravo, Die!

simona72 1

26.11.2013, 07:46

Felicitari Dia pt munca depusa si pt rezultatul final! Intradevar nu este nici pe gustul meu, nu ma dau in vant dupa crajituri cu crema cu unt, dar sa gust o feliuta de la tine nu as zice nu.

gaby_duceag 1

26.11.2013, 07:57

Pe gustul meu e, dar sa consum atata unt...! ))
Felicitări pentru reuşită, fată dragă!

kukibella 1

26.11.2013, 08:30

diaconta 1

26.11.2013, 08:40

Bya,nu e greu,necesita doar ceva mai multa atentie,atata tot.Si dupa cum ai vazut,daca se strica,poti s-o repari,nu e totul pierdut

diaconta 1

26.11.2013, 08:42

Hai mai Gaby,untul ce e mai scump in reteta asta,da' si ala e max.10 lei pachetul))))
Mersi Gabyta,ma bucura ca toate au iesit pana la urma cam cum mi-as fi dorit

diaconta 1

26.11.2013, 08:43

Ruxy,multumesc de vorbele frumoase esti o minunata cu adevarat

diaconta 1

26.11.2013, 08:43

Vladimir uneori trebuie sa ne mai inhamam si la treburi de-astea mai grele

diaconta 1

26.11.2013, 08:44

Aurelia iti doresc succes,trebuie doar putina atentie si urmat pasii intocmai

diaconta 1

26.11.2013, 08:45

Liliana,asa este .Nu-mi pare rau ca am incercat-o,odata pentru ca era o provocare si apoi pentru ca a iesit ceva deosebit.

diaconta 1

26.11.2013, 08:46

Krysty,multumesc draga mea

diaconta 1

26.11.2013, 08:47

Dey nu e greu daca respecti reteta.Cu siguranta-ti va iesi bine

diaconta 1

26.11.2013, 08:48

Miuta,putin cam dulce pentru gustul nostru ,dar musafirilor le-a placut pentru ca avea un gust bun de la zmeura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite banatene