Crema de somon cu tofu pe crouton cu blenderul Oster

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2015 | 5122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Somon afumat – 150 Tofu cu ardei – 100 g
  • Lapte de soia cu migdale – 70 ml
  •  "Cascaval" tofu – 30 g
  • Seminte de muguri de pin – 2 lingurite
  •  Zeama de lamaie – 1 lingura
  • Marar – 1/2 legatura
  • Busuioc proaspat – 7-8 frunze
  • Rosii uscate – 5-6 buc
  • Zeama de portocala – 1 lingura
  • Piper alb – 1/2 lingurita
  •  Icre rosii – 3-4 lingurite
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de somon cu tofu pe crouton cu blenderul Oster:

Taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt;

Introduceti-le in blenderul performant Oster Reversible si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia;

Peste acestea adaugati semintele de muguri de pin;

Tocati marunt mararul, busuiocul si rosiile;

 Adaugati piper alb si blendati;

Serviti cu crouton aromat si icre rosii;

Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de somon cu tofu pe crouton cu blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata