Crema de ciuperci cu pui

de Laly in Pui, 22 Sep 2010 | 4403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ciuperci proaspete
  • 1 piept de pui
  • 100 gr unt
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ciuperci cu pui:

Se curata ciupercile,se spala se taie si se pun la fiert (doar 1,2kg),in 2 litri de apa si o lingurita de sare.

Dupa ce au fiert bine ciupercile,le scurgem de apa (nu aruncam apa),si cu ajutorul unui blender facem din acestea o crema.

Adaugam din apa cat sa arate ca o ciulama mai groasa.

Pieptul de pui taiat cubulete se caleste in unt.Dupa ce s-a rumenit se adauga ciupercile ramase si se lasa sa scada apa pe care acestea o lasa.

Se adauga si piurelul de ciuperci,patrunjelul tocat marunt,sare si piper  si se mai tin 10 minute pe foc.

Crema de ciuperci se serveste calda,alaturi de crutoane din paine

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Musakhan"-Pui "reincalzit" cu ceapa si "sumac"-reteta palestiniana