Crema de branza cu leurda

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2013 | 3637 vizualizari

 

La vremea ei am facut multe cu leurda, imi place foarte mult! Crema asta am vazut-o pe site nu mai stiu la cine!

 

INGREDIENTE

  • 300g urda cu smantana
  • 200g branza telemea
  • 1 legatura leurda
  • 50g masline fara samburi
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu leurda:

Se amesteca intr-un castron urda cu branza telemea rasa.

Se presara boia, piper si sare daca mai trebuie.

Se toaca leurda si se amesteca in castron cu branza.

Maslinele se taie rondele si se amesteca si ele ib crema de branza.

Se unge pe felii de paine si se mananca cu rosii.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice feluri de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj