Crema de branza cu ardei si verdeata

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 5889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • partea alba a 3 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura patrunjel verde
  • busuioc proaspat
  • 1 kg branza slaba de vaci
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 150 ml smantana
  • sare,piper alb macinat
  • 1/2 lingurita boia iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu ardei si verdeata:

Se curata ceapa si usturoiul, ceapa se taie cubulete iar usturoiul se piseaza. Se taie ardeiul in doua, se indeparteaza cotorul, se spala si se taie cubulete. Se spala verdeturile, se scurg si se toaca marunt.

Branza se paseaza printr-o paleta de strivit cartofii si se amesteca bine cu sucul de lamaie si smantana. Se adauga usturoiul, ceapa, ardeiul si verdeturile si se amesteca bine.

Se condimenteza cu sare, piper si boia. Se serveste cu grisine sau sticksuri.

TIPS-URI

1

Pentru a deveni tartinabila branza, se mixeaza totul cu mixerul vertical si se lasa la rece peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu ardei si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 09:12

ce frumos ai aranjat-o si ce buna trebuie sa fie.....................5 furcu...........

Rocsi 1

30.07.2010, 11:29

ce floare frumoasa...

Corinuta 1

30.07.2010, 23:21

Va multumesc, sunteti niste dragute!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci