Crap portughez

de Ina in Peste, 30 Noi 2013 | 15334 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

30.11.2013, 14:20

bun bun

Ina 1

30.11.2013, 14:24

excelent este, Motanel!

Alinutza80 1

30.11.2013, 14:30

kukibella 1

30.11.2013, 14:32

Constelatialeu 1

30.11.2013, 14:47

Tare bine arata !

Lavinia 1

30.11.2013, 14:50

Favorite

Krystyan Trendy 1

30.11.2013, 14:53

O bunatate !

Ina 1

30.11.2013, 15:55

multumesc!

nadea68 1

30.11.2013, 16:12

foarte bun !!!

Merisor 1

30.11.2013, 18:34

Woaa, ce bine arata!

Rocsi 1

30.11.2013, 20:06

Cat de bine arata

diaconta 1

30.11.2013, 22:02

Ce sa zic eu aici?

Ina 1

30.11.2013, 22:04

Ca nu servesti )

laura_n 1

01.12.2013, 11:24

cat de misto arata!

mihaelar63 1

03.12.2013, 13:32

Apetisant portughezul acesta

cristeena20 1

21.12.2013, 18:57

E portughez in toata regula.. am nancat si eu asemanator dar nu l-am gatit asa..asa ca data viitoare cand emrg pe taramuri portugheze si merg la pescuit de pastravi..il fac asa ca si tine..mersi de idee..la favorite cu ea-...myamiii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii si usturoi