Crap la gratar

de Lau in Crap / Caras, 26 Mar 2018 | 14355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati peste crap (fara cap,intestine)
  • 100 ml ulei de masline
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 1/3 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • 1/3 ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar:

Bucatile de crap le spalam bine, le stergem cu prosop de bucatarie.
Le stropim cu zeama de lamaie si lasam deoparte cat pregatim condimentele.

Intr-un castron amestecam condimente dupa gust cu uleiul de masline, adaugam usturoiul, ceapa, ardeiul tocat marunt.

Asezam cate o bucata de crap pe folie alimentara si condimentam cu amestecul de condimente, impachetam bine bucata de crap, asezam pe o tava si dam la rece 30 minute, cat pregatim gratarul.

Le frigem pe gratar 5-10 minute dupa care intoarcem si mai lasam 5 minute sa se rumeneasca pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste olteneasca