Crap la cuptor in sos de rosii

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 8 Apr 2010 | 9847 vizualizari

COMENTARII (8)

madi_marin 1

08.04.2010, 14:21

foarte bun bun bun...... cred ca o sa fac si eu curand ca mi-ai facut o super pofta...

Bucataras Medi 1

08.04.2010, 14:40

si noua ne plece teribil de mult pestele.......................

susu 1

08.04.2010, 22:14

Foarte bun. Asa fac si eu pestele, ne place cu vin si sos de rosii

nadina73 1

09.04.2010, 19:15

FOARTE BUN

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 11:04

susu, este o reteta care imi place tare mult.........................

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 11:04

nadina, te invit la o portie................

mihaelar63 1

10.04.2010, 16:21

sarut-mana !!! se poate si pentru mine o bucatica ? nu-s pretentioasa dar sos as vrea doua linguri

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 17:15

cu draga inima ,esti invitata mea mihaelar.....................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu ceapa si praz