Bunatati la masa de Craciun
Ingrediente - citeva milioane de lei.
Timp petrecut in bucatarie - muuuulte ore.
Bucuria papilelor gustative in ziua de Craciun - de nepretuit
Si-acum, darul!
OK, OK, bradul e gata aranjat, coarnele-s la locul lor, sa vina al batrin cu cadourile! Mama a gatit o gramada, dar noi vrem doar jucarii si dulciuri, da? Semnat: Stefan si Vlad :))- poza 2
La ataaaaaac! Dati, dom’le, doar cite-o portie, sa ajunga la toata lumea! :))- poza 3
4. Platou rece: toba de casa, lebar, caltabos, sorici, masline, rosii. Alo, alo! Nu va mai lingeti pe degete!
5. Salata de boeuf. Jos de pe cintar, ca-l dati peste cap!
6. Arici fitos. Adica, pepene cu diverse. Adica, v-am dat pe spate. Revenim: frigarui cu brinza/rosii cherry/masline si cascaval/struguri/pepene galben/rosii cherry.
7 si 8 .Sa ne dregem un pic, da? Cioba de perisoare cu ciolan de porc si zeama de varza. Asta-i buna si dupa betie
PS. Ciorba a fost atit de buna incit am uitat sa facem poze la sarmale :))
9 si 10. La o parte! A venit friptura! Costite impanate si cirnati de casa. Luati cu masura, sa nu deranjam medicii de Sarbatori!
11 Final en-fanfare: prajitura Alba ca Zapada cu crema de lamiie, Tiramisu si cozonac. Cind se deschid magazinele? Avem nevoie de haine ceva mai incapatoare.