Crab umplut

de xana in Fructe de mare, 15 Aug 2013 | 5214 vizualizari

COMENTARII (15)

Angelina_Elena 1

15.08.2013, 19:12

Nu am mancat niciodata!

Corinuta 1

15.08.2013, 19:13

ce delicatesa avem aici! Sper sa gust si eu odata!

kukibella 1

15.08.2013, 19:20

xana 1

15.08.2013, 19:27

Se gasesc si la noi, poate nu la fel dar foarte asemanatori(avand in vedere ca exista peste 5000 de specii in intreaga lume), daca nu ma insel in Carrefour- Crabi albastri. Dupa ce ii descongelam trebuie sa miroase `a mare` orice alt miros dubios nu e bun.

babi5 1

15.08.2013, 19:33

:- bd

Valclaudia 1

15.08.2013, 19:39

nu stiu daca as manca crabi vreodata dar te felicit pentru ce-ai preparat aici...

Bya Ralu 1

15.08.2013, 19:52

ce super arata,nu am papat niciodata

xana 1

15.08.2013, 20:23

Claudia, poate nu e un animalut asa de placut ochiului dar crede-ma ca e bun, nu are un gust puternic

simona72 1

15.08.2013, 20:34

Eu as incerca asa ceva, dar nu am vazut de cumparat. Bravo!!!

nilgun 1

15.08.2013, 21:27

eu as manca...tot ce e de mare e delicios

xana 1

15.08.2013, 22:03

Multumesc!

Lia_ 1

16.08.2013, 01:07

Aaaa, pai in Portugalia pe primul loc se mananca orice e marin, nu?

Mda, as incerca si eu o asa specialitate ...

interesant rau bravo!

xana 1

16.08.2013, 01:53

Multumesc, Lia. Da, portughezii sunt renumiti pentru retetele lor cu fructe de mare si se gasesc tot timpul proaspete. Eu am incercat de toate si mi-au placut, mai putin `percebes` care par niste gheare de gaina si nu inteleg de ce e o delicatese

Lia_ 1

16.08.2013, 09:40

sa fie la ei cu gheare ... desi cand mergeam in copilarie la tara la bunici, gateau si ghearele si le mai si mancam ca daca asa am pomenit acolo, mi se parea normal;

sunt pline de zgarciuri, la fript imi amintesc ca erau crocante si cred ca imi placeau de bine ce le mancam

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Păstrăv umplut cu capere la cuptor