Cozonac unguresc cu nuca si merisoare

de Panacris in Dulciuri, 15 Ian 2017 | 3584 vizualizari

COMENTARII (19)

Rocsi 1

15.01.2017, 19:45

Am si sosiiiit!

mirela0911 1

15.01.2017, 20:15

Mie imi place tare muuult!

diaconta 1

15.01.2017, 20:22

am venit si eu,poate mai ai din ala ascuns

CameliaR 1

15.01.2017, 20:39

Yamyyy, ce mult imi doresc sa gust si eu!

Bucataras Diana 1

15.01.2017, 20:41

MotanLaOale 1

15.01.2017, 20:55

bun tare

Panacris 1

15.01.2017, 20:55

Diaconta, mai găsim vreodouă bucăți

cristinutanicolita 1

15.01.2017, 20:55

katty 1

15.01.2017, 22:35

Chiar imi e dor de un cozonac !

RuxyRux 1

15.01.2017, 23:49

Minunat!

simona72 1

16.01.2017, 09:38

Si eu am facut cozonac cu nuca nu e la fel, dar merge...

Gherca Daniela 1

16.01.2017, 17:51

bun, bun!

Panacris 1

16.01.2017, 19:51

Simona, se pare că am fost pe aceeași undă zilele astea Prima oară, eclerele, acum cozonacul

anca_rm 1

17.01.2017, 13:44

ce bun e asta , asa ne place

miki_a 1

17.01.2017, 18:16

Imi place foarte mult umplutura !

Panacris 1

17.01.2017, 18:43

Mulțumesc tare mult pentru aprecieri dragi Bucătărași! Vă pe toți! P.S. M-am suprons și eu pe mine

RuxyRux 1

17.01.2017, 21:21

Sunt sigura ca ti-a iesit perfect!

mihaelar63 1

23.01.2017, 17:22

Pentru baigli dau cozonacul la o parte fara sa ma gandesc . Ti-a iesit minunat Ferice de zmeisori careau asemenea dulce pe masa )

dantes 1

26.01.2017, 09:49

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baclava