Covrigi de casa cu seminte si parmezan

de Valclaudia in Piine, 13 Dec 2015 | 9403 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

13.12.2015, 22:10

buni buni

Bya Ralu 1

13.12.2015, 22:12

ce faini sunt

laura_n 1

13.12.2015, 22:15

fix din astia am scos si eu acum 10 minute
super buni!

simona72 1

13.12.2015, 22:19

Pune 2 pt pachet. Iaurt am eu

diaconta 1

13.12.2015, 22:48

ce buni

CameliaR 1

13.12.2015, 22:50

Vreau si eu 4 covrigi Sunt minunati!

Andra_Constantinescu 1

13.12.2015, 23:05

Ce buni sunt!

Constelatialeu 1

14.12.2015, 07:12

Eu vreau parmezanul...

Gicuta 1

14.12.2015, 08:55

Arata delicios, mi-ai facut pofta

Merisor 1

14.12.2015, 14:31

Cat de reusiti sunt si ce combinatie faina!

reisnaor_2006 1

14.12.2015, 18:26

la favorit cu ea

Gherca Daniela 1

14.12.2015, 19:58

un covrigel si la mine!

Rocsi 1

14.12.2015, 20:45

Ah ce bunatate!

mihaelar63 1

15.12.2015, 07:52

Frumusei mai sunt Bine ai facut preparand mai multi sa poti servi si prietenii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle cu branza