Covrigei fragezi cu branza

de sasha in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 5779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg jumatate faina
  • 5 oua
  • 200 ml untura ( sau margarima rama) dar eu am avut untura si am folosit-o
  • 750 g branza sarata
  • 4 lingurite smantana
  • 2 cuburi drojdie
  • sare
  • 100 ml apa
Portii: 100
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei fragezi cu branza:

Cernem faina, facem un cuib in mijloc si punem drojdia amestecata cu 4 linguri de apa,ouale, 1 lingura sare, untura , apa si branza faramata si framantam bine. Mai punem faina in caz ca e prea moale si lasam la crescut 1/2 ora.

Cand au crescut facem baghetele si le impreunam, asa facem covrigei mici!

Tapetam o tava cu faina si ii dam la copt pentru 15 minute la 160-180 grade. Mie mi-au iesit 20 de tavi.

TIPS-URI

1

Ca sa ne dam seama daca sunt gata ne uitam la fundul covrigeiilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei fragezi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]