Cotoroage - racituri din Banat

de MotanLaOale in Porc, 5 Ian 2019 | 4780 vizualizari

COMENTARII (21)

Panacris 1

05.01.2019, 15:28

Pffff, cam multa carne Dar nah, acum depinde pentru cate persoane se prepara! Exact pe gustul meu!

Mutulica 1

05.01.2019, 15:32

am mai invatat un cuvant:cotoroage.

mihaelar63 1

05.01.2019, 15:43

Preparate in acest fel imi plac si mie Motane , mie imi da cu o ureche lipsa la numaratoare )

PopaAngela 1

05.01.2019, 16:21

Adauga comentariu...

RuxyRux 1

05.01.2019, 16:21

Ce bunatate!

Dulciuri cu Georgiana 1

05.01.2019, 16:25

Am si eu pe foc! Abia astept sa pap!

MotanLaOale 1

05.01.2019, 16:29

Multumesc

alilianaa 1

05.01.2019, 16:40

Ah, ce bunatate!

Merisor 1

05.01.2019, 17:04

Adi e fan piftie. La noi i se spune piftie, nu racitură, nu cotoroage

vasimur 1

05.01.2019, 18:03

madi_marin 1

05.01.2019, 18:18

As manca piftie in orice moment al anului

Adi 1

05.01.2019, 18:45

Foarte buna!

MotanLaOale 1

05.01.2019, 19:38

Multumesc

Rocsi 1

05.01.2019, 19:52

Ce bine arata raciturile pregatite de tine!

MotanLaOale 1

05.01.2019, 19:56

Catalina L 1

05.01.2019, 20:17

bune mai sunt

Rahela Velicu 1

05.01.2019, 23:27

mirela0911 1

06.01.2019, 19:00

Servita cu boia, cum imi place mie!

MotanLaOale 1

07.01.2019, 10:30

Multumesc

dantes 1

08.01.2019, 10:06

Bune!

Gherca Daniela 1

08.01.2019, 10:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc/racituri