Cotlet de porc la cuptor stropit cu vin alb si garnitura de spanac

de amradu in Porc, 6 Ian 2017 | 3170 vizualizari

COMENTARII (7)

Ksenya 1

07.01.2017, 09:15

buna tehnica de gatit!

dantes 1

07.01.2017, 10:01

Bun!

Bucataras Diana 1

07.01.2017, 16:47

cred ca este tare bun

miki_a 1

07.01.2017, 22:18

Am sa probez rețeta ta cât de curând, dar cu o garnitură mai consistentă!

kytz 1

07.01.2017, 23:22

Bun!

Rahela Velicu 1

09.01.2017, 11:51

foarte bun!

mihaelar63 1

09.01.2017, 17:45

Foarte bun Eu mai folosesc spanacul doar tras in ulei cu sau fara usturoi .Ne place mult o asemenea garnitura Consider ca este mai Ok din punct de vedere caloric
Bine ai venit Radu in randul Bucatrasilor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc