Cotlet de porc la cuptor - Reteta unui preparat usor si gustos

de RoXx in Porc, 15 Noi 2013 | 15857 vizualizari

 

 Cotlet de porc la cuptor - Reteta unui preparat usor si gustos este ideal pentru un pranz gustos sau pentru o masa festiva alaturi de o garnitura buna. In aceasta varianta, cotletul de porc este vedeta.
Pentru Cotlet de porc la cuptor - Reteta unui preparat usor si gustos ai nevoie doar de cateva ingrediente: cotlet de porc, ulei, condimente.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Cotlet de porc la cuptor - Reteta unui preparat usor si gustos
  • 500 gr. cotlet de porc fara os
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita ienibahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor - Reteta unui preparat usor si gustos:

Cum se prepara Cotlet de porc la cuptor - Reteta unui preparat usor si gustos

Carnea se spala bine si se sterge de excesul de apa cu un prosop de hartie.Intr-un castron se amesteca toate condimentele impreuna cu sare si piper dupa gust. Carnea se condimenteaza bine pe toate partile.Pe fundul unei tavi yena se pune ulei.Peste,se aseaza carnea si se stropeste cu cateva picaturi de ulei.Se acopera cu un capac yena si se da la cuptor la foc mic cca 1 ora. La jumatatea timpului,se scoate tava din cuptor si se pune cu o lingura peste carne din uleiul de jos.Se acopera cu folie de aluminiu de aceasta data si se introduce din nou la cuptor pana ce este gata. Se feliaza si se serveste imediat .

Poti servi acest cotlet alaturi de un Piure in trei culori, un preparat gustos si festiv.

Iti recomandam si reteta de Cotlet de porc cu masline sau Escalop de porc cu ciuperci brune, un preparat super gustos.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate acoperi de la inceput cu folie de aluminiu

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor - Reteta unui preparat usor si gustos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la gratar cu sos vanatoresc