Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 16 Noi 2011 | 7136 vizualizari

 

O mancarica facuta in 30 de minute, foarte rapida,dar foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 cutie rosii decojite(300-400g)
  • 3 felii cascaval
  • Sare,piper
  • Ierburi italienesti
  • Patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval:

Cotletele de porc se condimenteaza cu sare,piper si ierburi. Intr-o tigaie se pun 3 linguri ulei su se rumenesc cotletele pe ambele parti.

Ceapa se toaca julien sau bucati nu foarte mici, usturoiul se piseaza si se pun peste cotlete, amestecand foarte bine. Se lasa sa se inmoaie putin ceapa si se adeauga rosiile pasate si putina apa. Se pune capacul si se lasa pe foc aprox. 10 minute pana scade sosul.

Peste fiecare cotlet se pune cate o felie de cascaval si se tine tigaia pe foc pana se ce acesta se topeste.

Se serveste simpla sau alaturi de garintura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

La Ancuta 1

16.11.2011, 21:09

o bunatate

mena29 1

17.11.2011, 09:49

Rapid si gustos,bravo!

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 11:14

tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

Pui cu portocale și lime la cuptor -  Rețeta simplă pentru un preparat savuros și aromat

pe 24.01 la 14:47

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din organe de porc - Mancare traditionala plina de savoare